Outsourcing in metaal fabricage

Metaal fabricageproces omvat de productie van metalen gereedschappen en structuren door het bewerken, vormgeven en assembleren van stappen. Bedrijven zoeken vaak ongemonteerde metalen onderdelen voor hun toepassingen. Ze hebben een beperkte hoeveelheid werkkapitaal zoals machines, robots, ovens etc. om goederen te produceren en hun bedrijf draaiende te houden. In het geval van nieuwe projecten of zakelijke kansen is er mogelijk extra werklast en personeel nodig. De producent mag deze vraag niet beantwoorden en het potentiële inkomen verliezen wanneer de werklast de grenzen van het bestaande arbeids-en kapitaal overschrijdt. Dit is waar het idee van outsourcing in het spel komt. In deze blogpost zullen verschillende aspecten van outsourcing met betrekking tot de metaalfabricage activiteiten worden besproken.

Wat is outsourcing?

Outsourcing is de daad van het inhuren van een externe onderneming om goederen en diensten te creëren. In plaats van het eigen personeel van de onderneming, doet een externe partij alle noodzakelijke taken met betrekking tot het maken van deze goederen en diensten en wordt betaald. Deze bedrijfspraktijk werd populair vanwege de unieke voordelen voor bedrijven. Naast deze voordelen bracht deze strategie een opmerkelijke hoeveelheid controverse in veel landen over de hele wereld. Beide problemen zullen later in dit bericht worden besproken. Als we teruggaan en kijken naar de oorsprong, de geschiedenis van outsourcing is niet afhankelijk van lange tijd geleden: het werd voor het eerst gezien in 1989 en het gebruik van deze strategie was geleidelijk toegenomen in de jaren 1990 (1).

Waarom outsourcing gebeurt?

Outsourcing biedt enorme voordelen voor bedrijven met beperkte middelen en mogelijkheden. Het stelt hen in staat om zich geen zorgen te maken over het fabricageproces en het kwaliteitsbeheer van materialen terwijl ze zich richten op andere gebieden. Een bedrijf dat materialen uitbesteden, hoeft niet zwaar te investeren in materieel of het personeel te onderhouden. Ook zijn outsourcing bedrijven meestal gespecialiseerd op één ding. Infrastructuur van deze zijn geschikt voor het verkrijgen van de beste efficiëntie nummers mogelijk in productie. Het stelt hen in staat om goederen en diensten te creëren voor veel lagere kosten. Daarom dalen de productiekosten aanzienlijk. Als gevolg hiervan kan worden gezegd dat outsourcing een briljante kostenbesparende bedrijfsstrategie is.
Er is enige controverse geweest over de negatieve effecten van outsourcing. Een daarvan is de afname van de binnenlandse tewerkstelling. Mensen die outsourcing ondersteunen, beweren echter dat ze stimulansen creëren voor bedrijven om de middelen effectief toe te wijzen en helpt om de natuurlijke kenmerken van de vrije markteconomie te behouden (1).

Outsourcing in metaal fabricage

Metaal fabricage bedrijf vereist expertise en investeringen. Allereerst, bedrijf nodig heeft om grondstoffen te verkrijgen, en in dat geval, het bezitten van mijnen en smelterijen is kostbaar. Zelfs als het bedrijf grondstoffen rechtstreeks van de fabrikant koopt, vereist de verwerking van deze grondstoffen investeringen in kapitaal. Ook is er behoefte aan personeel om machines en een ingenieursteam te bedienen om het product en het proces te ontwerpen. Wanneer al deze kwesties op te nemen, de haalbaarheid van in-House fabricage begint te vervagen weg (2). Dit is de belangrijkste reden voor de voorkeur voor outsourcing strategie in metaal fabricage. Een andere reden is dat wanneer een bedrijf een outsourcing bedrijf huurt dat gespecialiseerd is in metaal fabricage, ze profiteren van hun jarenlange ervaring en de kwaliteit van gefabriceerde onderdelen is verzekerd. Op deze manier kan het bedrijf dat geen zorgen heeft over de kwaliteit van onderdelen zich beter concentreren op de andere aspecten van hun bedrijf. Tijd, geld en middelen worden opgeslagen. Het meest cruciale punt hier is dat het kiezen van de juiste outsourcing bedrijf. Er zijn veel aanbieders met verschillende voors en tegens in de markt. Een gezonde en efficiënte zakelijke relatie is onvermijdelijk, zolang het bedrijf de overwegingen grondig doet.

Hoe kiest u het juiste metaal fabricage bedrijf?

Het kiezen van de juiste optie is misschien lastig, omdat er veel variabelen zijn als het gaat om afhankelijk te zijn van een andere partij. Terwijl de kosten is de meest prominente onder hen allemaal; kwaliteit, ervaring en reputatie baarheid van de fabrikant zijn enkele van de niet-verwaarloosbare factoren in dit verband. De volgende vragen en verklaringen kunnen worden gewezen om het bedrijf te kiezen voor het uitbesteden van metaal fabricage (3).

Wat zijn uw verwachtingen? Sommige bedrijven produceren metalen onderdelen in grote volumes voor lagere kosten, terwijl sommigen van hen de hoeveelheid laag houden en zich concentreren op het aanpassen van de producten op basis van de wens van de klant. Om dit te verduidelijken met een voorbeeld, laten we zeggen dat uw bedrijf motorhomes bouwt. U hebt besloten om de aluminium raamkozijnen voor uw product uit te besturen. Zolang u geen raam frame met speciaal aanpasbaar ontwerp hoeft te plaatsen, bestaat er geen significant nadeel bij het kiezen van een bedrijf dat aluminium frames produceert in grote hoeveelheden. In andere gevallen, wanneer uw bestelde metalen onderdeel is specifiek ontworpen, het zou beter zijn om de bedrijven met een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden overwegen.

Waar zijn ze in staat? Het is belangrijk om de productiecapaciteit en de technologische mogelijkheden van het outsourcing bedrijf te kennen. Een gebrek aan technologische infrastructuur kan van invloed zijn op de kwaliteit van het eindproduct. Ook kunnen ze niet voldoende product leveren om aan uw behoeften te voldoen. Bovendien moeten partijen tot overeenstemming komen over het minimumbedrag van de orders. Dit is een belangrijke kwestie voor beide bedrijven. Daarom moet er een goed onderzoek worden ingesteld naar mogelijke zakenpartners alvorens te onderhandelen.

Welk bedrijf voor welk materiaal? Naast hun vermogen en capaciteit is het cruciaal om te weten welk bedrijf gespecialiseerd is in welk materiaal. Bijvoorbeeld, sommige bedrijven zijn vooral bekend om hun ervaring in de fabricage van staal onderdelen, terwijl sommige anderen zijn gespecialiseerd in aluminium onderdelen.

Het ontwerpen van het product. Sommige metaal fabricage bedrijven zijn in staat om het ontwerpen van diensten met productie te geven. Het kan worden beschouwd als een voordeel als je het nodig hebt, omdat het betekent dat een minder ding om je zorgen over te maken. Ongeacht het bedrijf presenteert deze service of niet, belangrijk is dat u op dezelfde pagina met hen door het hele proces.

Geschiedenis en ervaring. Een inquisitie moet worden gedaan aan mogelijke zakenpartners over hun geschiedenis. Een kostbare vergissing is het laatste wat uw bedrijf wil. Het zou nuttig zijn om vragen te stellen voor het uitbesteden van metalen fabricator over hun vroegere projecten, klanten, fouten of fouten en hoe ze deze hebben aangepakt.

Referenties
(1)”What is outsourcing?” Retrieved in 19-07-2019 from
https://www.investopedia.com/terms/o/outsourcing.asp
(2)”Why Do Companies Outsource Metal Fabrication Projects?” Retrieved in 20-07-2019 from
http://inbound.cammmetals.com/blog/why-do-companies-outsource-metal-fabrication-projects
(3)”4 Important Questions to Help Find a Reputable Metal Fabrication Company” Retrieved in 20-07-2019 from
http://inbound.cammmetals.com/blog/4-important-questions-to-help-find-a-reputable-metal-fabrication-company

0 Reacties

Geef een antwoord

© [2024] YENA Engineering | Blog

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?