Drukvaten

YENA Engineering kan drukvaten leveren, inclusief het ontwerp, de fabricage, QA / QC en verzending naar uw locatie. Wij produceren koolstof, legering, duplexen en roestvrijstaal in verschillende kwaliteiten, druk- en temperatuuromstandigheden.

Onze producten zijn ontworpen en vervaardigd volgens ASME Sec. VIII Div.1 en zijn API-code gecertificeerd. Deze omvatten industriële drukvaten, tanks onder druk, procesvaten / tanks. We kunnen vaten produceren met de ASME U-, UM- en UV-stempels.

Wij gebruiken TIG/MIG/MAG/SAW/SMAW las methodes en werken met lassers die gecertificeerd zijn door ASME en AWS. Daarnaast kunnen we beplating aanbrengen op de kop en behuizingsplaat van het oppervlak. YENA Engineering kan u ook voorzien in interne en externe samenstellingen, zoals kleppen, fittingen, flenzen, meetapparatuur en andere.

  • Tot 240 inch diameter.
  • Dikte van 3/8” tot 6-1/2”.
  • Koolstofstaal, gelegeerd staal, duplex en roestvrij staal.
  • Drukwaarden tot 8000 psiut odit.
  • Wij bieden opslagtanks aan voor verschillende industrieën met verschillende staalkwaliteiten. Onze producten worden geproduceerd volgens API & AWWA-specificaties.

QA/QC en HSE

Drukvaten:

YENA Engineering biedt drukvaten met een breed scala aan materiaalsoorten en diktes. Onze faciliteiten zijn ASME U- en S-code gecertificeerde fabrikanten voor gerelateerde producten.

Warmtewisselaars:

YENA Engineering kan de warmtewisselaars voor Shell en buis leveren. Graag bieden we een aangepast ontwerp en de productie van warmtewisselaars aan.

0 Reacties

Geef een antwoord

© [2024] YENA Engineering | Blog

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?