Constructiestaal

YENA Engineering is zeer ervaren in staalconstructieprojecten zoals hoogbouw, daksystemen, brugdelen, industriële gebouwen en de productie van aanverwante bouwmachines.

Wij zijn in staat om projecten conform EN 1090-1 EXC2, EXC3 en EXC4 te realiseren. Onze lasprocedures zijn conform EN ISO 3834-2.

Wij bieden one-stop sourcing-service voor bouwprojecten, waaronder blauwdrukken, inkoop van grondstoffen, oppervlaktebehandeling (zandstralen, laatste verf), verzinken, snijden, boren, lassen en afwerken.

Bewezen kwaliteit constructiestaal fabricage

YENA Engineering voert de projecten altijd uit met gecertificeerde lassers  volgens de geldende EN 9606 norm. Robot, semi automatische en handmatige las methodes zijn in onze faciliteiten beschikbaar.

Ons QA / QC-team garandeert de kwaliteit van de producten door ons kwaliteitshandboek, ITP, technische specificaties en internationale geldende normen. We organiseren de emballage en leveren rechtstreeks naar de eindbestemming op een veilige manier.

  • Constructietekeningen worden door ons ontwerpteam gedaan.
  • Breed scala aan materiaalkwaliteiten; Van S235 tot S460 en ook staal op lage / hoge temperatuur, roestvrij staal voor de bouw.
  • Regelmatige QA / QC-documentatie voor alle stappen tijdens het project.
  • Totaaloplossingen voor al uw staal productie projecten.

QA/QC en HSE

Ons doel is om diensten en producten van hoge kwaliteit te bieden. Ons ervaren QC-team voert dimensionale controles, visuele controle en andere niet-destructieve testmethoden op lassen en grondstoffen uit. Alle lasmethoden worden uitgevoerd volgens goedgekeurde procedures en worden toegepast door gecertificeerde lassers. Alle stappen van inkoop / productie / testen / verzending worden gedocumenteerd door ons QA-team.

We zijn ons bewust van ons gezondheids- en veiligheidsbeleid tijdens de productie. Ons doel is altijd om arbeidsongevallen tot nul te reduceren. Wij voorzien alle grondstoffen met MSDS en grondstofcertificaat.

Staalconstructiegebouwen:

YENA Engineering biedt u snelle, optimale kwaliteit en one-stop oplossingen voor EN 1090 EXC2, EXC3 staalbouwprojecten.

Stalen Daksystemen:

We zijn in staat om ingewikkelde daksysteemprojecten te produceren, onder meer met ontwerp, productie, QA / QC en verzending.

Stalen Brug Onderdelen:

YENA Engineering heeft ruime ervaring in staalbouw projecten zoals hoge gebouwen, daksystemen, brugdelen, industriële gebouwen en aanverwante bouwmachines productie. Wij zijn in staat om projecten conform EN 1090-1 EXC2, EXC3 en EXC4 normen te realiseren. Onze lasprocedures zijn conform EN ISO 3834-2 normen. Wij bieden totaaloplossingen voor bouwprojecten, waaronder constructietekeningen, inkoop van grondstoffen, oppervlaktebehandeling (zandstralen, laatste verf), verzinken, snijden, boren, lassen en afwerken.

0 Reacties

Geef een antwoord

© [2024] YENA Engineering | Blog

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?