Marine Leidingen

YENA Engineering is actief op het gebied van maritieme leidingen met ontwerp, engineering, productie en transport naar uw scheepswerf. Wij bieden producten voor alle klassen, klasse 1-2-3. We bieden ook fabricage en montage van staalconstructies voor de maritieme industrie.

Er worden grondstoffen gebruikt die zijn goedgekeurd door IACS-leden zoals Lloyds Register (LR) met het certificaat van EN 10204 3.1 en 3.2. Flexibiliteit en directe communicatie worden geboden door YENA vanwege de dynamische omstandigheden in de maritieme industrie.

Wij bieden onze klanten; leiding materialen en (-)apparatuur, pijpspoelen, koude en warme pijpbochten met optimale kwaliteit en levertijdopties. Wij ondersteunen u graag in verschillende delen van de scheepsbouw met verschillende werkdrukken.
• Inkoop van goedgekeurde producten van IACS Leden.
• Snelle productie, levering op tijd.
• Gedetailleerde Kwaliteitsdocumentatie volgens internationale normen.
• Lassers en lasprocedures zijn gecertificeerd door IACS Leden.

QA/QC en HSE:

Ons doel is om diensten en producten van hoge kwaliteit te bieden. Ons ervaren QC-team voert dimensionale controles, visuele controle en andere niet-destructieve testmethoden op lassen en grondstoffen uit. Alle lasmethoden worden uitgevoerd volgens goedgekeurde procedures en worden toegepast door gecertificeerde lassers. Alle stappen van inkoop / productie / testen / verzending worden gedocumenteerd door onze QA-team. We zijn ons bewust van ons gezondheids- en veiligheidsbeleid tijdens de productie. Ons doel is altijd om arbeidsongevallen tot nul te reduceren. Wij voorzien alle grondstoffen van MSDS en grondstoffencertificaten.

Design&Engineering:

Leidingenontwerp en engineering worden gedaan door het YENA Engineering team volgens internationale normen. Wij bieden ontwerpen van leidingsystemen, het selecteren van juiste materialen, gewichtsberekeningen, projectmanagement.

Aanvoer van Materiaal:

YENA Engineering kent de grondstofvereisten voor de maritieme sector goed. We kunnen de buizen, fittingen, flenzen en andere metalen onderdelen van goedgekeurde fabrikanten leveren..

Snelle, Tijdelijke Productie:

We bieden snelle inkoop en productie, een efficiënt QA / QC-proces en levering op tijd aan de scheepswerf.

0 Reacties

Geef een antwoord

© [2024] YENA Engineering | Blog

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?