Hete Inductie Bochten

YENA Engineering biedt in verschillende soorten heet inductiegebogen koolstofstaal, gelegeerd staal, roestvrij staal, lage en hoge temperatuur stalen buizen aan voor de Energie, Olie en Gas, Bouw en Chemische Industrie. We kunnen buizen buigen volgens EN 15590-1 norm en technische specificaties van de klant.

Wij leveren nauwkeurige productie en nauwe dimensionale toleranties in wanddiktevermindering, ovaliteit, buigradius en hoeken. YENA-faciliteiten kunnen zowel naadloze als gelaste buizen buigen tussen het bereik van de 3D-10D-buigradius.

Heet inductie buigproces wordt uitgevoerd door de buis lokaal te verwarmen en kan dan zonder veel moeite worden gebogen.

Wij zijn meer dan bereid om uw aanvraag voor inductiegebogen API5L Gr: B, X42, X46, X52, X60, X65 en Europese normbuizen te beantwoorden.

Heet buigen van buizen (boven 750 ° C) beschermt de mechanische eigenschappen van het materiaal en warmtebehandeling na buiging, zoals normaliseren, hittebehandeling voor het opheffen van materiaalspanningen is ook beschikbaar in onze faciliteiten.

Bij de eindinspectie voeren wij dimensionale en visuele controles, hydro-test, 100% NDT op lassen uit om minimale toleranties in bochten te bieden.

• Van ½ ”tot 32” diameter van naadloze buisbuigen, van 12 ”tot 60” gelaste buisbuigen.

• Buigradiusbereiken liggen tussen 3D-10D.

• Buighoeken liggen tussen 0 ° -180 °.

• Transport uitdagingen van grote maten gebogen buizen worden verzorgd door logistieke partner.

QA / QC en HSE

Ons doel is om onze diensten en producten van hoge kwaliteit te bieden. Ons ervaren QC-team voert dimensionale controles, visuele controle en andere niet-destructieve testmethoden op lassen en grondstoffen uit. Alle lasmethoden worden uitgevoerd volgens goedgekeurde procedures en worden toegepast door gecertificeerde lassers. Alle stappen van inkoop / productie / testen / verzending worden gedocumenteerd door onze QA-team. We zijn ons bewust van ons gezondheids- en veiligheidsbeleid tijdens de productie. Ons doel is altijd om arbeidsongevallen tot nul te reduceren. Wij voorzien alle grondstoffen van MSDS en grondstoffencertificaten.

Betere mechanische eigenschappen:

De methode met hete inductiebuiging zorgt voor betere mechanische eigenschappen van de hoofdleiding vergeleken met koude buiging en gelaste oplossingen.

Verlaagde las- en NDT-kosten:

Hete buiging is een goede manier om het aantal lassen en niet-destructieve kosten en risico’s op materiaal te verminderen.

Snelle productie:

Inductiebuigen is een zeer effectieve manier van pijpbuigen, omdat het snel, nauwkeurig en de kans op fouten kleiner is.

0 Reacties

Geef een antwoord

© [2024] YENA Engineering | Blog

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?