Ankerplaat – Stalen Beugels en Borgplaten

Project: 20 Verschillende Stalen Geveldelen
Project gestart en afgerond op: Oktober 2020 – November 2020
Totaal: 3653 stuks

Domeinen:

 • Inkoop grondstoffen (met 3.1 certificaat)
 • Fabricage (snijden, lassen, oppervlaktebehandeling)
 • QA/QC
 • Coating (Thermisch verzinken)
 • Transport naar locatie (DDP/Nederland)

Locatie: Nederland

We hebben de levering van 8-tons onderdelen voor een project voltooid volgens de deadline die door onze klant is gesteld. Het project omvatte S355 kwaliteit UNP 100 en 130x50x12 mm beugels die zelden in voorraad worden gevonden. Als oplossing zijn we er na uitgebreid onderzoek in geslaagd om deze producten in de voorraad van een Duitse fabrikant te lokaliseren. Door de douane- en transportprocessen te versnellen, hebben we de producten georganiseerd op basis van hun aankomstdatums. Door de levering in twee delen te splitsen, hebben we de producten met succes geleverd volgens de deadline van onze klant. Door dit proces moesten we een aparte verzending uitvoeren voor de gegalvaniseerde producten, wat resulteerde in een stijging van onze kosten. Ondanks de kosten beschouwen we de behoeften van onze klant als de prioriteit, wat ons bedrijfsbeleid is.

Speciale verpakkingsopties

We zijn ons ervan bewust dat de bouwsector een snelle productie en installatie vereist. Om het installatieproces voor onze klant te vergemakkelijken, hebben we daarom de producten voor elke verdieping afzonderlijk verpakt. Daarnaast laten wij voor het verpakken van de gecoate producten (gelakt en verzinkt) speciale houten kisten maken in plaats van de standaard pallet.

Weekly Report

Wekelijks verslag

Gedurende dit hele proces hebben we onze klant wekelijkse rapporten bezorgd en op de hoogte gehouden van de status van de workflow. Na de voltooiing van elk project presenteren we een kwaliteitsdossier aan onze klanten voordat de producten op hun site aankomen. De kwaliteitsdossiers omvatten materiaalcertificaten, formulieren voor instrumentatiecontrole, de staat en foto’s van de zending. Door dit te doen, eisen we de verantwoordelijkheid op voor elke fase van onze productie, van de fabriek tot de locatie. Download hier een rapportvoorbeeld:

According to the manufacturing processes of the project, we provide our clients with weekly reports and update them on where we are at the supplying of materials, laser cut, machining, fit up, welding, coating and packaging processes.
Volgens de productieprocessen van het project voorzien we onze klanten van wekelijkse rapporten en updaten we ze over waar we zijn op het gebied van materiaallevering, lasersnijden, machinale bewerking, montage, las-, coating- en verpakkingsprocessen.

Leave your information for your tailor-made requests!

  © [2024] YENA Engineering | Blog

  Login met je gegevens

  Je gegevens vergeten?