9 Redenen Voor Het Selecteren Van Constructiestaal

Als het gaat om het plaatsen van een potentieel bouwproject, moeten er veel beslissingen worden genomen. Uitgaven en tijdsdruk, technische vereisten en mogelijkheden zijn slechts enkele overwegingen waarmee rekening moet worden gehouden. Maar welke vorm van bouwmateriaal te gebruiken is een van de eenvoudige, essentiële keuzes. Er zijn negen verklaringen waarom constructiestaal de voorkeur verdient boven andere bouwmaterialen  in uw volgende bouwproject.

Structureel En Hoogwaardig Laaggelegeerd Staal

1) As-gewalst koolstof-mangaan staal

2) As-gerold laaggelegeerd (HSLA) hoogwaardig staal (ook bekend als micro-gelegeerd staal)

3) Met warmte behandeld (genormaliseerd of gehard en gehard) koolstofstaal.

4) Warmtebehandelde laaggelegeerde staalsoorten

Dergelijke vier staalsoorten zijn competitiever dan normaal, als warmwalsen. De laaggelegeerde warmtebehandelde staalsoorten en as-rolling HSLA-staalsoorten bieden ook lage overgangstemperaturen van ductiel naar gebroken dan koolstofstaal.

Constructiestaal

De verschillende kenmerken van bouwstaal zijn te wijten aan de verschillende elementen die bij het maken ervan zijn gebruikt. In bijna alle structurele koolstofstaal een veel voorkomend element, omdat het sterkte biedt. Om constructiestaal te maken met de gewenste eigenschappen omvatten sterkte, ductiliteit, lasbaarheid en weerstand tegen corrosie, worden ijzer en koolstof aan de samenstelling toegevoegd, zoals mangaan, zwavel, fosfor, aluminium en koper.

Staal kan ook worden gemengd in de vorm van wapeningsstaven met beton (RCC) dat zowel treksterkte (vanwege beton) als treksterkte levert. Specifieke expansie- en krimpprocessen treden op in zowel staal als beton bij blootstelling aan hitte en koude. Deze hebben ook tal van intensiteitseigenschappen. In de industriële gebouwen behoort RCC tot de meest voorkomende grondstofwetenschap.

Verder zijn er twee structurele vormen; dit zijn kanaal en balk. Kanaal verwijst naar de vorm die voornamelijk een vierkante C. C Purlin is, met een rechte rug en zijkanten met een tong, zijn soorten kanalen. Gaten of inkepingen voor boutverbindingen zijn opgenomen in de Unistrut-buis. Als we het hebben over balkconstructiestaal, zijn er veel soorten constructiestaalstralen: I-balk, W-balk en H-balk. Beide zijn ontworpen om het gebied te bestrijken en als ondersteuning voor gebouwen.

Wat Is Een Hoogwaardig Laaggelegeerd Staal

Hoogwaardig laaggelegeerd staal (HSLA-staal) is een legering die betere mechanische eigenschappen en een grotere weerstand tegen atmosferische oxidatie biedt dan conventioneel koolstofstaal. Dergelijke staalvormen verschillen van de standaardlegeringsstaalsoorten omdat ze niet verplicht zijn om aan een specifieke chemische samenstelling te voldoen, maar om aan specifieke mechanische eigenschappen te voldoen.

De chemische samenstelling met hoge stijgweerstand van ijzerarme steen bestaat uit een koolstofarme samenstelling van 0,05% -0,25% voor effectief vormen en lassen en een mangaangehalte tot 2%.

De volgende chemische componenten kunnen variëren afhankelijk van de dikte, verschillende vormen en maten en mechanische eigenschappen van de stof en kunnen worden gebruikt in verschillende combinaties van kleine hoeveelheden chroom, molybdeen, nikkel, coppe, vanadium, niobium, arseen, zirkonium en titratie.

Er zijn negen verklaringen waarom constructiestaal de voorkeur verdient boven andere bouwmaterialen:

  1. Verschillende constructietoepassingen: Staal wordt ook al meer dan 200 jaar op verschillende manieren gebruikt om alle soorten constructies te kaderen. Structura-staal kan worden gebruikt om vrijwel elke denkbare constructie te bouwen, van oude vlasfabrieken tot hutten en hoge gebouwen. Staal kan worden gebruikt voor het bouwen van hangars van vliegtuigen, achtbanen, voertuigen en meer.
  2. Indelingsmogelijkheden: Veranderende technologie heeft een effect op alle sectoren, inclusief staalproductie. Structuren waren vrij eenvoudig en generaties geleden van minimale aard. Tegenwoordig kunnen gebouwen met stalen kozijnen verschillende functies uitvoeren en zijn ze echt kunstwerken geworden door technologische vooruitgang.
  3. Kostenefficiëntie: Staalconstructie bespaart u geld. De prijs van staal is over het algemeen relatief laag in vergelijking met andere conventionele bouwmaterialen. Stalen componenten kunnen ook vooraf worden gefreesd, de bouwtijd verlagen en u geld besparen. De betrouwbaarheid en de hoge levensverwachting van staal verlagen ook de kosten van verzekeringen in verband met productie- of woongebouwen. In tegenstelling tot andere producten. Als een extra bonus worden belastingkredieten voor producenten met staal en andere milieuvriendelijke producten gegeven wanneer de belastingtijd komt.
  4. Bewezen sterkte na verloop van tijd: Staal is een duurzaam bouwmateriaal dat al ongeveer 200 jaar bestaat. IJzer voorkomt rotheid, krimp en schimmelvorming; vlek is niet gevoelig voor veel andere insectenknaagdieren; en de verf is niet gebroken, gesneden of geknoopt zoals hout. Staal is ongelooflijk immuun voor verbranding, aardbevingen, stormen en ander zwaar weer.
  5. Bewezen sterkte in de tijd: Metaal dient al meer dan 200 jaar als een krachtige thermische isolator. Het metaal is niet gevoelig voor termieten van vele andere plagen; en het staal zal ook niet breken, schaven of binden zoals hout. Het staal is ook niet gevoelig voor roodheid en vervorming. Staal overleeft brand, aardbevingen, rampen en andere zware weersomstandigheden en is krachtig.
  6. Milieuvriendelijk materiaal: Het idee dat staal een milieuvriendelijk, gemakkelijk hergebruikt of recyclebaar product is, is een van de meest opmerkelijke eigenschappen. Prefab stalen framestructuren zijn hittestabiel en energiezuinig om de ecologische voetafdruk in elk huis te vergroten.
  7. Installatiefaciliteit: Een van de grote voordelen van staal is dat dit over het algemeen zeer eenvoudig te bouwen is. Vaak werden de componenten in de fabriek geassembleerd en vervolgens aan boord geïnstalleerd. Dit aspect van het plannings- en bouwproces zal zeer soepel verlopen wanneer de juiste ijzerbewerkers werden ingezet voor constructie of assemblage.
  8. Garanties op maat: Structuren met stalen profielen zijn ontworpen om een ​​eeuw lang mee te gaan, alleen vermeld. Hoewel garanties tussen leveranciers kunnen verschillen, hebben veel consumenten zoveel vertrouwen in hun goederen dat een eindige levensduur met minimaal 20 jaar garantie op met staal versterkte kits. Bekijk de garanties die toegankelijk zijn voor uw leveranciers.
  9. Aanpassingsvermogen: Industrieën stijgen hopelijk. Het is een uitstekende zaak. Onze mogelijkheden en middelen groeien als bedrijven. Het kost meer ruimte voor deze productie. Structuren met stalen constructie zijn prima, omdat ze fysieke uitbreiding eenvoudiger maken. Muurveranderingen en raamwerkontwikkeling kunnen redelijk pijnloos, snel en kosteneffectief worden uitgevoerd.

0 Reacties

Geef een antwoord

© [2024] YENA Engineering | Blog

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?