Fabricage van Platen voor Geveltoepassing

Project: Fabricage van platen voor geveltoepassing
Project gestart en afgerond op: November 2020 – December 2020
Totaal: 1160 stuks

Domeinen:

  • Inkoop grondstoffen (met 3.1 certificaat)
  • Snijden, Ribben, Boren op platen
  • QA/QC
  • Transport naar locatie (DDP/Nederland)

Locatie: Nederland

Het vervullen van de behoeften van onze klant is essentieel voor ons werk. Binnen 2 weken hebben we de productie van 1200 geribbelde ankers voltooid en deze per luchttransport afgeleverd. Dit verzoek kwam bij ons na een verwijzing van een van onze huidige klanten. Het is zowel prettig als opwindend voor ons om te weten dat onze klanten tevreden zijn met onze diensten.

Wekelijks verslag

Om vertrouwen bij onze klanten op te bouwen en een gezonde en directe informatiestroom tussen partijen te creëren, presenteren we wekelijks rapporten, vanaf de week dat de bestelling wordt geplaatst, om u op de hoogte te houden van het productieproces van uw bestelling. Download hier een rapportvoorbeeld:

According to the manufacturing processes of the project, we provide our clients with weekly reports and update them on where we are at the supplying of materials, laser cut, machining, fit up, welding, coating and packaging processes.

Volgens de productieprocessen van het project voorzien we onze klanten van wekelijkse rapporten en updaten we ze over waar we zijn op het gebied van materiaallevering, lasersnijden, machinale bewerking, montage, las-, coating- en verpakkingsprocessen.

Leave your information for your tailor-made requests!

    © [2024] YENA Engineering | Blog

    Login met je gegevens

    Je gegevens vergeten?