Stalen Beugels en Borgplaten voor Plus Ultra

Project: 31 verschillende Stalen Geveldelen
Project gestart en afgerond op: November 2020 – December 2020
Totaal: 1613 stuks

Domeinen:

 • Inkoop grondstoffen (met 3.1 certificaat)
 • QA/QC
 • Zandstralen
 • Schilderen
 • Transport naar locatie (DDP/Nederland)

Locatie: Nederland

De bouw is een snelle industrie, die van de fabrikanten vereist dat ze de hectische productieschema’s bijhouden. Voor dringende productie is het opbouwen van vertrouwen een eerste vereiste. Binnen slechts 3 weken hebben we de productie van gepoedercoate producten van 5 ton voltooid en naar de locatie van onze klant verzonden.

Wekelijks verslag

Om vertrouwen bij onze klanten op te bouwen en een gezonde en directe informatiestroom tussen partijen te creëren, presenteren we wekelijks rapporten, vanaf de week dat de bestelling wordt geplaatst, om u op de hoogte te houden van het productieproces van uw bestelling. Download hier een rapportvoorbeeld:

According to the manufacturing processes of the project, we provide our clients with weekly reports and update them on where we are at the supplying of materials, laser cut, machining, fit up, welding, coating and packaging processes.
Volgens de productieprocessen van het project voorzien we onze klanten van wekelijkse rapporten en updaten we ze over waar we zijn op het gebied van materiaallevering, lasersnijden, machinale bewerking, montage, las-, coating- en verpakkingsprocessen.

Speciale verpakkingsopties

Op verzoek van onze klant hebben we de producten per verdieping apart verpakt.

Leave your information for your tailor-made requests!

  © [2024] YENA Engineering | Blog

  Login met je gegevens

  Je gegevens vergeten?