Buissteun, Leuningen En Trappen Fabricage – Urgente Levering

Klant

Chemie-Tech Group

Omvang

Stalen Pipjsteunen

Volume

70 Ton

Details van het Project

Eindgebruik

De onderdelen werden vervaardigd voor LNG Petro-opslaglocatie.

Specificaties

S235JR, S75JR, S355J2H staalsoorten werden gebruikt. Totaal volume was 70 ton.

Coating

Thermisch verzinken toegepast.

Projectomvang

Omvang van het project omvatte Tekla Designing, uitvoering van werktekeningen, inkoop van grondstoffen, fabricage, kwaliteitscontrole / kwaliteitscontrole, coating, transport naar de locatie.

Alle onderdelen werden op verzoek van de klant urgent geleverd.

De Chemie Tech-groep is (sindsdien uitgegroeid )een grote multinationale organisatie met kantoren in 28 landen en meer dan 3.400 werknemers.

Meer dan 30 prestigieuze projecten werden door Chemie Tech geleverd in een periode van 11 jaar in het Midden-Oosten, Afrika en Noord-Amerika, die zich richten op de bulkopslagtanks voor de olie- en gassector, petrochemische en procesinstallaties, kracht- en waterzuiveringseenheden.

Het GPSA-project werd op tijd door YENA voltooid met lage kosten en hoge kwaliteit ondanks de grote urgentie van het project vanwege de situatie op de werklocatie in Amsterdam.

YENA Engineering B.V. heeft de fabricage en de levering van alle producten voor GPS Amsterdam BV Project met succes voltooid. De vierde en tevens laatste zending van het project is aangekomen en gelost in de bouwfaciliteit van de klant. Dit project omvatte de voorbereiding van technische tekeningen, de fabricage van gegalvaniseerde buissteunen, staalconstructies, leuningen en roosters en de verzending.

Fabricage en kwaliteitscontrole Het productieproces is in de fabriek uitgevoerd met inspectie van het YENA-team. Producten van hoge kwaliteit werden vaak geproduceerd volgens de EN-1090-norm. Lassen werd toegepast door fabriekslassers die gecertificeerd zijn volgens EN-9606 norm.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©[2019] Yena Engineering

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?