All in One

Client

Renaissance Construction www.ronesans.com

Scope

Structural Design, Fabrication, Installation

Volume

550 Tons

Renaissance Construction is een toonaangevende internationale aannemer die actief is in de algemene bouw, zware industrie en energie-, productie- en chemische centrales, transport en sociale infrastructuur. Met meer dan 30.000 werknemers en vestigingen in 20 landen staat Renaissance Construction in 2015 op de 37e plaats in de grootste internationale aannemersbedrijven van Engineering News Record (ENR). De thuismarkten zijn Rusland en Turkije, met belangrijke vestigingen in Turkmenistan en de GOS-regio, het Midden-Oosten, Zwitserland en Duitsland. Andere bedrijven van de Renaissance Group omvatten investeringen in commercieel onroerend goed in Turkije en Rusland, concessies in de gezondheidszorg en investeringen in energieopwekking zorgen voor een activabasis van meer dan USD 5,0 miljard.

Het bedrijf heeft in 2015 65% van Ballast Nedam overgenomen.

YENA kreeg de eerste baan van Ronesans Construction Company in 2014, de stalen scope van een overheidsgebouw in Ashkabat, Turkmenistan.

We werden gevraagd om de volledige scope, inclusief ontwerp, fabricage en installatie uit te zoeken, wat voor ons een uitdagende scope was.

 1. STRUCTUREEL ONTWERP

  Het opnemen van de ontwerpomvang was voor ons een uitdaging. Voltooid op tijd, met volle tevredenheid. Dit gaf ons een goede start voor de volgende projecten, waaronder design.

 2. FABRICAGE

  De fabricage gebeurt in ons Arkon-pand. www.arkoncelik.com Inspecties van derden worden uitgevoerd door

 3. INSTALLATIE

  Na het leveren zijn wij begonnen met een team van 12 man. 10 dagen later hadden wij op zijn hoogst 28 werknemers.
  De installatie was voltooid binnen 24 dagen en werd door de client geaccepteerd.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©[2019] Yena Engineering

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?